Inloggen op Ziggo Webmail

ziggo webmailZiggo webmail is het online email systeem van van de gelijknamige telecom provider. Met Ziggo webmail is het mogelijk om vanaf elk met internet verbonden apparaat emails te ontvangen en versturen. Om gebruik te kunnen maken van de webmail van Ziggo is het noodzakelijk om klant bij dit bedrijf te zijn. Ziggo webmail is namelijk enkel beschikbaar voor de internet klanten van dit bedrijf. Het is mogelijk om het webmail programma te koppelen aan mailprogramma’s als Outlook en Apple Mail.

Inloggen op Ziggo Webmail? Klik hier om naar Ziggo.nl te gaan.

Een Ziggo webmail account aanmaken

Zoals eerder aangegeven is Ziggo webmail enkel toegankelijk voor klanten van deze telecom provider. Wanneer je klant van dit bedrijf bent krijg je automatisch een email-account toegewezen. Het email-account moet vervolgens nog geconfigureerd worden naar jouw wensen. Hier heb je zelf de vrijheid in. Neem voor meer info over het aanmaken of configureren van een email-account contact op met de Ziggo klantenservice.

Veel gestelde vragen over Ziggo webmail:

Vraag: Kan ik Ziggo webmail gebruiken op mijn computer, tablet of smartphone?

Antwoord: Je kan webmail aan vrijwel ieder apparaat koppelen. Je hebt hier alleen jouw e-mail gegevens en een internetverbinding voor nodig. Hoe je Ziggo webmail aan jouw devices koppelt lees je hier.

Vraag: Ik kan geen mail meer versturen met Ziggo webmail, wat nu?

Antwoord: Het volgende stappenplan moet jouw probleem oplossen, zit de oplossing er toch niet tussen? Neem dan contact op met de Ziggo klantenservice.

  1. Controleer de internetverbinding: Heb je een goed werkende internetverbinding? Staat Wifi aan? Is er een internet storing?
  2. Gebruikersnaam en wachtwoord: Heb jij je gebruikersnaam en/of wachtwoord goed ingevoerd?
  3. Mailbox vol: Is er nog ruimte over in jouw mailbox? Zo niet, dan is het noodzakelijk om een aantal mails te verwijderen.
  4. Firewall of virusscanner: Maak je gebruik van een firewall of virusscanner? Zet deze tijdelijk(!) uit en kijk of het probleem is verdwenen.