KPN webmail

KPN webmail

KPN webmail is de webmail omgeving van Kpn. Wil je overal ter wereld toegang tot je e-mail? Daarvoor hebben we KPN mail. Wat je nodig hebt is een computer, smartphone, laptop of tablet met een internet verbinding en een browser. De webmail werkt het zelfde als alle andere webmail diensten. U heeft alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig. Deze heeft u ontvangen van KPN middels een brief. Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord kwijt? Kijk dan hieronder om deze weer op te vragen.

U kunt inloggen op KPN met de volgende accounts:

  • planet.nl
  • kpnplanet.nl
  • kpnmail.nl
  • hetnet.nl
  • freeler.nl
  • netmail.nl

Ios en Android

Uw KPN webmail kunt u ook ontvangen op uw smartphone en/of tablet op ios en android. Voor het instellen van uw webmail op uw smartphone en/of tablet heeft u de juiste instellingen nodig. Deze kunt u samen met een uitgebreid stappenplan onderin vinden. Denk hierbij wel aan dat u ook in het bezit moet zijn van een e-mailadres en bijbehorend wachtwoord. Anders kunt u niet uw webmail ontvangen.

Welke browsers ondersteunt KPN Mail?

Webmail van KPN is overal te gebruiken mits de browser ondersteund word. De volgende browsers worden ondersteund: Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox, Opera. Alle browsers moeten ge-update zijn tot de laatste versie. Dit om de veiligheid te garanderen van de webmail. Mogelijk zijn er nog meer browsers waarop de webmail werkt. U moet rekening houden dat ook deze browsers moeten beschikken tot de laatste versie.