Webmail Ziggo

Voor zowel werk als privé is het bijzondere handig om het overzicht te bewaren. Webmail Ziggo is je daarbij graag van dienst. Nog nooit was het beheren van je email-box, persoonlijke bestanden en sociale netwerk zo gemakkelijk.

Beheren en versturen van e-mails is een eitje

Als abonnee van internetprovider Ziggo is het beheren en versturen van e-mails een fluitje van een cent. Via ‘Ziggo Mail’ krijg je een eigen online startpagina met een overzichtelijke email-box. Vanaf daar kun je overal ter wereld mails versturen en ontvangen.

Met de webmail van Ziggo stuur je met een paar muisklikken een simpel. Het maakt niet uit of je aan het werk bent of even een berichtje stuurt aan het thuisfront vanaf je vakantieadres.

Koppelen social media

Een voordeel van de Ziggo inbox is dat je het overzicht behoudt. Maar de internetprovider biedt nog meer mogelijkheden wat betreft online mail. Zo vormen social media als Facebook en Twitter een vast onderdeel van je mailbox.

De nieuwste berichtjes en likes ontvang je direct. Je sociale media profielen kun je met een paar klikken koppelen aan je account. Dankzij Ziggo webmail ben je dus ook voor je vrienden op het sociale netwerk altijd bereikbaar.

Praktisch en overzichtelijk

Daarnaast beschikt webmail Ziggo over ruim 15 GB aan online opslagruimte. Daarnaast kun je als abonnee maar liefst zes email-accounts aanmaken. Zo kun je privé en werk dus gemakkelijk van elkaar onderscheiden.

Ook praktisch zijn de agenda, het adresboek en taken in je inbox. Zo vergeet je belangrijke data nooit meer, en weet je een belangrijk adres altijd te vinden.

Beveiligde omgeving

Beveiliging is een belangrijk onderdeel van je webmail. Je bewaart er immers behoorlijk wat persoonlijke gegevens, zoals een agenda en adresboek.

Ziggo heeft gezorgd voor een beveiligde online email omgeving. Zo hoef je je ook in het openbaar nooit zorgen te maken over je privé-gegevens.